Podpora a download

Download Center


Najděte a stáhněte si potřebné dokumenty k produktů Akuvox, včetně příruček pro adminsitraci, uživatelských příruček, firmwaru, datových listů a příruček pro rychlou instalaci.

 

 

Znalostní báze

Znalostní databáze Akuvox je navržena tak, aby vám pomohla získat komplexní pochopení produktů Akuvox a zaměřit se na technické a každodenní použití a řešení problémů. Poskytuje vám různé zdroje, jako jsou dokumenty k produktům, technické nástroje a výuková videa.

 

 

Komunita


Komunita Akuvox je pohodlný způsob interakce s komunitou lidí, kteří používají chytrý interkom Akuvox a sdílet s nimy své nápady.

 

 

Webinář

Připojte se k našim probíhajícím technickým a prodejním webinářům, abyste vylepšili své technické dovednosti chytrého interkomu Akuvox a zlepšili své obchodní strategie.

 

 

Podpora


Naše Technická podpora Vám umožní komunikovat se specialistou pro danou oblast, zadávat tikety (požadavky) a sledovat jejich stav v průběhu řešení. Provozní doba oddělení technické podpory je od pondělí do pátku od 8:00 do 16:30, v případě uzavřené Servisní smlouvy je technická podpora dostupná v režimu 24/7/365.

 

 
 

 

Požádejte o cenovou nabídku

Získejte cenovou nabídku nebo informace produktech Akuvox a Akubela.

 

Staňte se partnerem Akuvox

Chcete nabízet a instalovat produtky vaším zákazníkům? Napište nám nebo zavolejte.

 

Přihlaste se k odběru novinek

Buďte včas informováni o nových produktech, výprodejích a dalších akcích.